Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Jultidningar brukar börja säljas vid den här tiden på året, köper du jultidningar?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag brukar köpa, har några saker jag samlar på som bara finns i jultidningar. Tycker det finns mycket där som är roligt att handla också.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

4 Comments

  1. Jag känner ingen i min närhet som säljer jultidningar men har köpt via nätet varje år. Tycker dock att utbudet blivit sämre med tiden. Förr var det med tidningar och böcker, nu är det mycket inredning, godis, strumpor medmera som jag inte tycker passar in egentligen.
    Men jag lade faktiskt en beställning igår =)

  2. Om någon i bekantskapskretsen frågar brukar jag köpa, men inte annars. Nu tror jag inte jag känner någon som säljer, förr var det ungdomar på ridskolan och/eller arbetskamraters barn, men nu har jag ju slutat jobba och flyttat från orten där ridskolan är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d