Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag åker alltid bil, speciellt nu känns det extra viktigt att hålla sig från kollektivtrafiken. Sånt där gillar jag inte alls, det är inte det minste kul alls att behöva trängas eller vänta på bussen i normala fall. Idag vill jag det definitivt inte!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

12 kommentarer

  1. Jag cyklar helst, här har jag ingen koll ens på bussar, där jag bodde tidigare passade bussarna sällan mina tider, när jag inte cyklade tog jag bilen.
    Men jag kommer att ta bussen till Sthlm nu i höst.

  2. Jag går mestadels eftersom vi bor centralt och har nära till det mesta. Bil åker jag såklart när vi ger oss iväg längre sträckor. Buss har jag inte åkt sen karantänen inträffade här i Spanien. Även fast bussarna går nu igen så har jag ingen lust att tränga ihop mig i en sån.

  3. Då det är flera år sedan jag åkte buss… och sist då jag fick sjuktaxi till sjukhuset i mars då jag var till Skellefteå Sjukhus var ju covid19 nästan okänt i Sverige, så nej jag har inget problem.

  4. Håller återigen helt med dig. Sedan mars har jag bara åkt buss en enda gång och det var mitt på dagen med max fem passagerare, så det var lugnt. Är såååå glad att jag slipper rusningstrafiken med överfulla bussar/tåg här i Stockholm.

  5. Jag har varken körkort eller bil, så egentligen är jag beroende av kollektivtrafiken. Men sedan coronautbrottet i Sverige har jag inte åkt kollektivt en enda gång. Därför är jag också väldigt – alltså VÄLDIGT – begränsad i vardagen. Tyvärr. Samtidigt är det bara för mig att gilla läget. Har närstående som är i definitiva riskgrupper och jag vill inte riskera att dra hem något i onödan. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa