Jag anser att denna sak är underskattad.

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Just nu får jag säga covid19, det är allt för många som skiter i det och det man märker som konsekvens på den saken är att det nu börjar öka igen. Det känns obehagligt!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Jag anser att denna sak är underskattad.

  • 17 oktober, 2020 at 22:31
    Permalink

    Dessvärre har du helt rätt. Covid-19 ska definitivt inte underskattas. Denna eländiga virus muterar ju till och med. Obehagligt är bara förnamnet. Men hur länge orkar man vara på alerten…

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: