Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Anser du att politik är intressant?

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Intressant och intressant? Jag skulle inte kalla mig politiskt aktiv direkt men jag röstar när det är val och håller mig relativt uppdaterad i alla fall. Jag tänker att det är något man får försöka hålla sig intresserad av?

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

6 Comments

  1. Tyvärr tycker jag inte att det är speciellt intressant men känner att jag har en skyldighet att vara hyfsat uppdaterad. Rösta är en självklarhet.

  2. Tyvärr så lider jag av nån sorts politikerförakt, jag tycker att de flesta politiker enbart tänker på sig själva, inte på sina väljare, dessutom låter dom alltid de svaga i samhället betala för det….Vallöften har jag slutat lyssna på, dom hålls aldrig. Och det amerikanska valet gör mig bara galen!
    Kram på’re

  3. Det gäller ju att hänga med någotsånär, men intressant nej, det tycker jag inte att politik är. Inte religion heller för den delen.
    Förut tyckte jag att det amerikanska presidentvalet kunde vara intressant, dur har det blivit till en fars, så…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: