Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Det finns inget som är värre än…

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Råka ut för skador, mitt fall i slutet av november och med tre invändiga och tolv utvändiga stygn har verkligen fått mig att inse den saken. Att slå upp hela benet så där. Eller slå upp? Snarare skära upp hela benet, spricka upp? Vet inte vad man ska kalla det, jag tror inte det finns något värre än att råka ut för skador.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

10 Comments

  1. Nej det finns verkligen inte något värre en att slå sej eller ramla så att man får skador det är verkligen otroligt obehagligt

  2. Nej det gör det inte.. Och då man har råkat ut för det så blir den fösra tanken ”man vet inte hur bra man har det tills man inte har det”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: