Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Naglar & fransar

Nya fransar & lördag.

Började förmiddagen med att åka ut till Björn för att lämna Skilla hos honom i Kniva. Jag skulle fixa mina fransar i Borlänge och hade därmed frågat om Björn kunde tänka sig passa henne under tiden. Det ville han, så Skilla har varit ute på härliga promenader i Kniva idag.

Själv fixade jag som sagt mina fransar. Sånt där jag mår bra av själv, alla har vi våra saker som gör vårat välbefinnande.

Annars då? Jag har inte hunnit med så mycket mer, tanken är väl att städa annars blir det ganska lugnt. Det är ju så galet kallt nu, något de flesta i landet tycks vara ganska enade kring.

21 Comments

 1. Att få rå om sig själv, fixa sina naglar fransar eller rå om sin hud med en bra vårdande ansiktsmask är de bästa som finns – spec en lördag 🙂 du är så fin!

 2. Nja alla har saker som vi skulle kunna göra för att må bättre. Men alla har inte den tiden, den orken eller den möjligheten (ekonomiskt, barnvakt osv..) :p Men nog för att viljan finns där..! 😀

  Här är det en lugn lördag tillsammans med barnen. Sambon är iväg på YKB-kurs så vi är en girlgang här hemma. 😀

 3. Ibland behöver man kvalitetstid och lyxa till det. Jag brukar gå till frissan var sjätte vecka och göra vid naglarna=)
  Ha det gott vännen!!
  Kram

 4. Man ser helt klart fräschare ut med fransar. Däremot har jag aldrig gjort det.. men tanken har alltid funnits. Ja, vi hade riktigt kallt även här idag, men så skönt.

 5. Härligt att ta lite tid till att göra sånt som man mår bra av och som piggar upp en själv…länge sedan jag gjorde något sådant nu men planerar in en hårklipp alldeles snart.

 6. Det var minus på termometern men tyckte inte det var så fasligt kallt när jag var ute och gick i förmiddags. Svettades av min promenad.. Här har jag också städat idag.

 7. Snygga fransar och vilken läker klocka. love it!
  Här gick det från nio minusgrader igår till en enda minusgrad idag. Det finns hopp med andra ord, åtminstone i nollåttaland.

 8. Perfekt att han kunde ha vovven sålänge och great att fixa fransarna. Man ska ju unna sig saker man mår bra av för mig är det naglar och hår.Fint det vart med fransarna.

 9. Ibland ska man unna sig att göra något för sig själv. Du blev jättefin i dina nya fransar ?.
  Så snällt av Björn att kunna passa Skilla.

  Ta hand om dig❣️

 10. Ja man skall göra sånt som man gillar, lite vardagslyx på helgen så man känner att man har helg. Skulle vilja göra mina med var flera årsedan sist men fick en reaktion då. Själv blev det mycket hemma fix och avslutade kvällen med årets första träningspass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: