Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Det är överskattat med…

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Sport, jag är ledsen men fy så tråkigt det är. Både att titta på och utöva. Jag förstår verkligen inte hur man kan sitta i timmar och titta på sport. Vad är nöjet? Dessutom skriks det och hålls på, samt att folk verkar hela galna när det kommer till lag och sånt där.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

9 Comments

  1. Haha, jag kan hålla med till viss del, jag var inte intresserad innan jag fick barn som började med hockey. Jag alltid gillat att utöva viss sport, helst löpning, ridning, gymmat och gympa m.m men ser inte på annat än hockeyn.

  2. För tittade jag mycket på idrott men mitt intresse har falnat rejält så numera blir det nästan aldrig. Vet inte vad det beror på men jag saknar det inte.

  3. Håller med Dig, sport är inte så värst kul och inte heller dessa politiska debatter som går ut på att kasta skit på varandra.

  4. Oooops! Ja, här är vi för första gången (någonsin) inte ett dugg överens;-) Jag älskar sport i synnerhet fotboll och friidrott. Å japp, jag skriker även framför tvn om det blir mål i en match. Min man har lärt sig att stänga alla dörrar;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: