Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. När blir du envis som en åsna?
 2. När satt du sist som på nålar?
 3. Vad var lätt som en plätt den här veckan?
 4. Vad är som nålar i en höstack för dig?
 5. Hur är du smidig som ett kylskåp?

När blir du envis som en åsna?
Om något gått för långt. Jag har ganska lång stubin tror jag, men när saker blivit tillräcklig då ger jag mig inte. Förrän saker är okej igen.

När satt du sist som på nålar?
Det gör jag nog hela tiden. Är ju liksom ganska nervös av mig.

Vad var lätt som en plätt den här veckan?
Inget, haft migrän till och från sedan i måndags.

Vad är som nålar i en höstack för dig?
När saker i livet känns kaos. Känns som jag levt i ett kaos utan lugn länge nu. Letar efter lugnet.

Hur är du smidig som ett kylskåp?
Haha ja du, jag ramlar ju tydligen en del samt får saker på mig. Så får väl tänkta att smidighet inte är min grej.

21 kommentarer

 1. Envis som en åsna (hahahaaa) Det är jag nog varje vecka mer eller ännu mer ^^… det behövs för att föra sin tala framåt, särskilt mot arbetsgivarna!! Med mig är att jag har kort stubin när jag bry mig något för annars är jag heeelt motsatsen med att jag skiter fullständigt. Ha en fantastiskt TREVLIG HELG och GOD FORTSÄTTNING!!

 2. Jag läste dina svar tidigt imorse, ville skriva något, men visste inte riktigt vad, vet inte det nu heller… men kan säga så att det gör “ont” i mig när jag läser att du inte får den här känslan av ro som vi alla behöver, att du är så nervös av dig. För det måste i längden ändå vara så otroligt jobbigt för dig. Önskar att jag hade kunnat ta bort det där nervösa för dig till viss del o ge dig lite mer ro.
  Kramar <3
  it_is/Anette recently posted..Fem en Fredag – Liknelser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: