Det är verkligen evigheter sedan jag deltog i ett länkregn I Facebookgruppen Social media support & share group (gå gärna med där du också) så det var onekligen på tiden. Nedan följer några jättefina bloggares inlägg. Passa på att läs och lär känna lite nya människor.

Hannafialotta skriver om: Vad är Pilates.

Mirre skriver om: Ska man föredra datorn?

Amandizan skriver om: Ljuset är på väg tillbaka, hur märker du av det?

8 kommentarer

  1. Vilken bra idé med länkregn 🙂
    Jag tycker man märker av ljuset mer och mer för varje dag. Det är ljusare på morgonen och ljusare längre på kvällen. Så underbart 🙂 Kram
    lisa recently posted..5 Dagens……

  2. ja men alltså det va så kul . ja tröttnade typ när min länk ännu inte går att skriva på fb. =( har mist massa följare och så tråkigt att folk ska gissa sej till o sätta ihop men . men annars gillar ja gruppen jätte mycket o dt är så skoj
    va fina böcker såna gillar ja me synd våra barn är större 😀
    ullie recently posted..Glad idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: