Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

GWs rödvin och påskmat.

Befinner mig hos Björn. Vi har druckit lite av GWs rödvin (jättegott) samt ätit påskmat. Ligger nu på soffan och kommer garanterat inte vara vaken mycket länge till. Är helt galet trött, så är det ju ibland.

Jag lyssnade på P3 dokumentär idag om bussolycka i Sveg där massor med ungdomar blev skadade och 3 dog, så otroligt gripande avsnitt lyssna du också.

12 Comments

 1. Vilken mysig dag ändå. Önskar jag firade påsk så man kunde fått lite god mat, hehe!
  Har lyssnat på den podden, så tragiskt.

 2. Ett glas rött sådär kan vara så gott. Hoppas nu ni får en mysig påsk, och att det blir som ni önskar. Själv jobbar jag precis hela.

 3. Mysigt det låter. Lite vin av en känd person & påskmat. Tur att vinet smakar gott då ?.
  Jag var med väldigt trött igår kväll. Precis! Så är det ju ibland. Å tur vi va trött på kvällen. Vi skulle ju ändå lägga oss & få sova ☺️.

  Okej. Spännande. Gripande med förstår jag.

  Ta hand om dig❣️

 4. Är det DEN GW som vinet är döpt efter!!!????? Herregud! Gissar att det vinet kommer sälja som smör i solsken. Jag dricker bara vitt, då jag får migrän av rödvin, men min man älskar rödvin så…

 5. Vilken härlig och mysig kväll ni hade igår. Låter super mysigt med vin och påskmat. Själv dricker jag inte rött vin, föredrar vitt eller rose´Tack för tips om poddavsnitt att lyssna på, inte hört om denna olycka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: