Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag spelade på det pingisbord som fanns på skolgården när jag var barn. Men jag var verkligen inte duktig på det, som mycket annat så kände jag mig så dålig att jag inte ens ville träna på saken. Dock kan jag ibland fundera på om det inte skulle vara kul att prova nu som vuxen.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

6 kommentarer

  1. Det har väl inte varit på allvar, men jag har spelat lite då och då, när tillfälle funnis, sist var nog på en semester i Danmark för 5 år sedan
    marianne recently posted..Djurliv

  2. Jag spelade pingis som tonåring och till jag fyllde cirka 25 år. Jag var väl ingen direkt höjdare, men jag gillade spelet, snabbheten och reaktionsförmågan. Men precis som med golf behövde jag större bollar – fotbollar;-)
    BP recently posted..Glad annandag påsk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: