Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

I april är det vår, hur klär du dig?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Än så länge är det för kall vår för att jag ska klä mig annorlunda mot från tidigare höst och vintermånader. Kom igen om kanske två veckor, då finns det eventuellt någon mindre jacka på kroppen. Fram tills dess går fröken fryslort runt med varma kläder i förebyggande syfte.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

6 Comments

  1. Jag hade bara långkalsonger innanför byxorna ett tag för det var ganska varmt. Men i påsk så har det blåst så då åkte yllebyxorna på igen.

  2. Ja vi har än så länge haft en kall vår och jag vill gärna tro att det blir varmare. Men ja jag hoppas att det är lite varmare om två veckor. Vill ha sol och värme ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: