Ny månad och ny daglig utmaning. Jag känner mig hedrad att ni är så många som deltar varje dag. Just du som liksom blivit veteran här, eller du som deltagit några gånger. Även du som deltar för första gången, det är jätteroligt! Utmaningen är och förblir för dina villkor och det är viktigt för att det ska vara roligt. Jag öppnar en Inlinkz som är du som vill kan lägga in dina inlägg från 1 mars till 31 mars. Förra månadens utmaning hittar du här.

 1. Första april idag, och skärtorsdagen dagen till ära. Vad gör du idag?
 2. Långfredagen idag, firar du påsken?
 3. Påsken har många fjädrar, ska det vara äkta vara eller syntet i riset?
 4. I april är det vår, hur klär du dig?
 5. Pingisens dag idag, har du spelat pingis?
 6. Är gatorna fria från grus där du bor?
 7. Det här var iskallt…
 8. Vilken är din senaste sedda film?
 9. Har du klarat dig från covid19?
 10. Det här var oväntat…
 11. En färg du aldrig kommer se mig i…
 12. Det var en gång…
 13. Det var det fräckaste…
 14. Du kommer aldrig få se mig…
 15. Blöta skor eller blöt jacka, vad väljer du?
 16. Jag föll pladask…
 17. Det är oförskämt att…
 18. För ett år sedan så…
 19. Jag har aldrig…
 20. Senaste gången jag använde en hårddisk…
 21. Om jag fick prata med statsministern idag skulle jag…
 22. Med ägg kan du…
 23. Med egg kan du…
 24. Du och jag borde…
 25. Jag läste om…
 26. Om jag fick vara ett annat kön för en dag skulle jag…
 27. Det här skulle jag vilja köra…
 28. Jag har en dröm…
 29. Om raketer tycker jag.
 30. Valborg idag, ser ni någon eld?

34 kommentarer

 1. Även fast jag inte har deltagit i din blogg utmaning så tycker jag att frågorna är så bra. Hittar du på frågorna själv? Jag skulle aldrig kunna komma på så många frågor under en sån här lång tid som du har hållit på med din utmaning. Det är kul att följa din bloggutmaning 🙂
  Jennysvardag recently posted..En lördag helt i min smak

 2. Jag vill vara med. Ska försöka göra ett gäng av frågorna i mars också. Minns inte ens om jag hunnit med någon ännu. Ibland har jag bara för mycket omkring mig med jobb, studier och LIVET. Ja, du vet säkert också…
  Kraka recently posted..Fredag & lördag

 3. Uff som dagene bare flyr avgårde. I dag har vinteren kommet tilbake og snøen laver ned, men nå har jeg i allefall tatt månedens bloggutfordring. Noen Inlinkz finner jeg ikke, så jeg legger inn linken her. Ha en flott vår og april måned!
  Lillian recently posted..Bloggutmaning: 30 dagar i april

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: