Inlägget är i reklam för Båtutbildning.se

Något som hör sommaren till är ändå vatten. Håller du inte med mig? Det är som att vi vågar oss ut på helt andra saker så fort vi kommer närmare sommaren och vatten får en viktig innebörd i våra liv. Jag såg av en slump att det går att gå en båtutbildning i Stockholm men även Göteborg. Där får du gå kurser i att få förarintyg men också en utbildning om finns för kustskepparfartyg, hur häftigt är ändå inte det? Sonens pappa äger en båt, och i somras åkte vi i hans mammas lilla båt. Själv skulle jag vilja lära mig att köra båtar, det är häftigt. Trots att jag har stor respekt för vatten, så tycker jag ändå att det är så galet skönt att befinna mig på vatten och dessutom är solen som skönast när man befinner sig i en båt. Är det inte lite konstigt ändå?

Visst är jag ingen redare direkt, men jag tycker det är mysigt att se på båtar. Någon sjöman blir jag inte heller, men det är något speciellt ändå. Här i Falun anordnades en konsert i somras på Runn. Dit åkte folk med sina båtar och tittade, vet att det var något kring covid19 med det där sen. Men folket satt i sina båtar och ingen var i land så egentligen förstår jag inte problemet? De hade ju varit på sjön ändå. Men som vi alla vet har reglerna kring det här varit märkliga och ibland ologiska.

Jag tror dock en båtutbildning är vad som vore högst rimligt för många sommaren 2021, vi är nog en hel del som håller oss på hemmaplan ännu så varför då inte ta chansen och bege sig ut på sjön? Jag vill åtminstone tro att hav och sjöar lockar mera här hemmavid från en båt i år än någonsin. Så passa på att gå en utbildning, tänk vad mycket kul du kan lära dig av den saken.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa