Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Samsung Galaxy Z Flip3.

Igår flyttade denna skönhet hem till mig. Jag valde u färgen lila även om den nog mest får mig att tänka på lavendel. Det är alltså den nya modellen Samsung och jag var den första som gjorde beställning av den på Elgiganten här i Falun i onsdags.

Jag är kär! Den är stor, men ändå liten. Eftersom det är flip så kan man alltså vika ihop den. Det känns som för tjugo år sedan när alla hade små och nätta telefoner. Jag gillar det!

Detta blir min andra Samsung. Anledningen till köpet var att min Samsung galaxy jag hade innan var avbetalad på Telenor, och förra helgen tappade William sin telefon så den sprack. Jag erbjöd honom att köpa min ”gamla” tvååriga Samsung. Han sa ja, och jag köpte således denna nya.

Om man kan förälska sig i materiella ting har jag definitivt gjort det!

26 Comments

 1. Den reklamen har man allt sett. Hoppas du blir nöjd med den. Tycker det är svårt med mobiler, och blir sällan nöjd. De gångerna jag varit det har det varit uddamärken. Sist hade jag huawei men den ska ju stoppas tyvärr. Bästa, mest prisvärda telefonen jag haft 🙂

 2. Den var elegant och fin. Håller helt med dig! Behändigt att man kan vika den, så att den inte blir så himla stor… och tung att använda.
  Grattis till ”Zäta” och dealen med sonen:-)

 3. Kul med en ny mobil. Jag har aldrig känt så med en ny mobil. Känns mest jobbigt att byta tycker jag med alla bakgrejer och appar.

 4. Alltid kul med en ny mobil. Tar typ en dygn som man är helt fast. Man vill hålla på med den hela tiden det första dygnet ?.

  Så bra att William ville ta över den mobil som du hade ?.

  Ja, skönt att mobiler börjar bli små igen ?

  Ta hand om dig❣️

 5. Så fin den är. Som du skriver så är den liten men ändå stor nog att kunna ha. Häftigt att man kan vika den. Kom ihåg när jag hade en sådan mobil senast. Tror det var när jag gick i gymnasiet. Hade jag inte haft iphone så hade jag nog haft en samsung.

 6. Jag också precis fått hem min nya mobil – också en Samsung, jag väljer dom för att jag har märkt att jag trivs bäst med just dom. Men jag har äntligen, har väntat ett bra tag – på min Note 20 Ultra. Kikade ett tag på en flipp, men efter att ha tittat på prestandan så blev valet till slut ändå den lite äldre 🙂
  Jobbigaste är att installera alla måsten igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: