Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

För mig handlar det främst om att göra något till sitt när någon annan var den som faktiskt gjorde det. Jag vet gånger när något jag sagt till en kollega sedan varit något kollegan säger inför chefen. Alltså min idé som hen sedan väljer att göra till sin… Chefen vet ju inget om saken, och tror därmed att kollegan kom med förslaget fastän hen helt utan samvetskval tagit saken rakt från mig.

Jag brukar istället alltid säga vart jag fick idén ifrån. Men lärt mig genom åren att så funderar det inte inom skolyrket. Det var lika på högskolan, sa man något bra i studiegruppen kunde man ge sig fan på att någon av ens kursare använde exakt det man sa ordagrant när seminarieledaren var där, så de framstod som smarta.

Jag avskyr sådant, och det är för mig att ta på sig äran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: