Jag är fortfarande sjuk. Hostar och har det jobbigt. Enda fördelen är att jag ökat upp med astmamedicin och tar nu 4 puffar morgon och 4 puffar på kvällen av min symbicort. Det känns som det var vad som behövdes för att lungorna skulle vilja copa med mig. Jag är vid gott mod och tror att på måndag vaknas rutiner och arbete igen.

Insåg att jag börjar bli bättre nyss i alla fall när jag städade här hemma. Har börjat följa städvideos på Tiktok. Just städning är bra mot ångest för mig. Om jag har ångest så börjar jag i regel ofta städa, alla har vi väl våra små egenheter.

Det är lugnt i alla fall, något som känns mycket bra. Jag behöver få vara lite i lugnet just nu.

Relaterade etiketter:

4 kommentarer

  1. Skönt att det går åt rätt håll med förkylningen. Någon fördel ska det va med att va förkyld 😊
    Jepp. Alla har vi våra egenheter.

    Han en bra helg❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: