Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har bara tack och lov brutit ett ben i kroppen, jag var 7 år och bar min syster på ryggen när vi lekte häst. Ramlade och nyckelbenet gick av. Glömmer aldrig den smärtan! Tur att det är många år sedan.

1 kommentar

  1. Jag bröt benet när jag var barn, innan skolåldern, minns att mor drog mej i skrindan och att jag inte kunde bada. För 5 år sedan bröt jag ett ben i foten då jag ramlade nästan 2 m med en stege som inte stod stadigt, Jag tror jag har brutit svanskotan också, jag var aldrig till läkaren, men det gjorde jävulskt ont under lång tid och gör det fortfarande vid vissa rörelser och det är 15 år sedan nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: