Inlägget är i reklam för Jiroy.

Så var det dags igen, vad då tänker du? Jo idag tog mitt schampo slut… Är det inte något som är så himla tråkigt? När schampot är slut och du vet att det är dags att köpa nytt. Så för min del så fick det alltså som vanligt bli att börja jämföra vart jag kan hitta Ida Wargs produkter. Som jag använder som hårvård samt kroppsvård sedan något år tillbaka.

Det där är något jag så gott som alltid gör, jag använder en tjänst som samlar alla reavaror på ett ställe, på så vis kan kan jämföra priser men också få tag på det billigaste sättet att köpa produkter på. Det behöver inte vara just hår och hudvård. Nej det gäller i princip allt för mig, jag vill inte betala mer än jag behöver. Nu så här till jul är jag nog ännu mer noggrann med den saken, för det blir lätt att det spårar iväg när det kommer till just julklappar och priserna. Det är då jag rekommenderar alla att jämföra, hitta bästa reapriset och gå därifrån med sparade pengar. Sen visst det är inte alla som bryr sig, vissa köper för fullpris och orkar inte ens tänka på att jämföra. Det förstår jag, men för egen del känns det som bra att spara. Ibland har jag sparat flera hundra genom att hitta reavaror på nätet. En sådan sak är min Smart Watch som jag köpte för 900 kr mindre bara genom att jämföra och hitta rea på nätet, så nog lönar det sig alltid. För de 900 kunde jag göra något annat. För så tänker jag också, för de pengar du sparar har du över till något mera, eller något du vill ha. Istället för en sak kan du få flera saker och sådant är väl inget att klaga på eller hur?

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa