Inlägget är i reklam för Testapan.

Bilden ägs av Testapan.

Jag kanske inte har småbarn eller bebis själv, inte heller är jag gravid. Men ändå är ni många här i den kategorin med småbarn, gravida eller bebisar. Det är inte så konstigt, utifrån vad jag jobbar med så blir det nog enkelt att titta in här. Dessutom får jag medge att det bristande bebislivet till trots fortfarande är en hobby för mig att titta på saker för riktigt små barn. Det var nog så redan innan jag blev förälder med, jag har alltid älskat leksaker och minns ännu hur roligt det var att skjutsa mina syskon eller andras barn i barnvagnar.

Så barnvagnar är något jag finner roligt, jag tittar faktiskt en hel del på sådana trots att jag inga bebisar har. Själv föredrog jag kombivagn. Visste du att en bra kombivagn fungerar längre för barn? Du slipper göra flera köp och har med vagnen från start tills det är dags för att säga hej då till er vagn. Vill du spara pengar, tid och ha något praktiskt är det alltså bättre att satsa på kombivagn än en sittvagn. Sedan ska vi ju tänka på miljön också, gör du valet att köpa en kombivagn tidigt kommer du ändå spara på miljön istället för att behöva köpa massor med nytt helt i onödan.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: