Dark Mode Off / On
My little pony

My little pony G3 – Fizzy PopFizzy Pop

På loppis I Furudal hittade jag denna generation 3 av My little pony. Fizzy Pop heter hon.

1 Comment

  1. Så fin hon är, Fizzy Pop. Jag har fortfarande kvar mina gamla My Little Pony. De var mina favoritleksaker och -figurer när jag var barn, så jag kan inte göra mig av med dem. Ponnyhästarna har ett för stort sentimentalt värde. Jag hade nog gillat att samla på MLP, faktiskt, men får nöja mig med att inspireras av dina bilder. Har du kvar Drömslottet?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: