Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Partylite – Just Desserts melts.

Partylite hade för flera år sedan en doftserie med ljus och lyktor som hette ”Just Desserts” Jag älskade den serien. Men så klart höll den bara i sig ett kort tag, och nu finns inte Partylite kvar i Sverige alls längre. Trist för jag älskade deras ljuslyktor jag brukade införskaffa mig till jularna. Hur som helst fick tag på denna melts ovan. Den luktar ljuvligt!

4 Comments

  1. Ja jag minns att partylite-homepartyn var populärt när vi pluggade på högskolan och jag var på flera sådana hos en kurskamrat, kanske träffades vi där? ? Jag har tre jättefina ljuslyktor (de är vita med jungfru Maria och Jesus tror jag) ❤

  2. Ja deras doftljus luktade så gott, och visst saknar jag det också. Tror doften jag tyckte så mycket om och tror den hette warm cotton om jag inte minns fel. Luktade så rent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.