Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Det var ett riktigt fulspel…

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ja du det måste ändå vara nyligen när jag blev hackad på min Instagram (den är tillbaka) men att jag gick på att det var en bekant som skrev och bad om hjälp och jag gick på saken. Sådant fulspel av den som även hackat den bekantas konto.

2 Comments

  1. Jag förstår verkligen inte vitsen med att hacka någons konto på det sättet. Så skumt… Gör man bara det för att jävlas eller finns det något syfte med det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d