Loppis & second hand Porslin

Muminmugg – Lilla My Såpbubblor!

Förra veckan vann jag en kopp på Tradera jag så länge velat ha. Lilla My Såpbubblor. Lilla My, Stinky och Snorkfröken tillhör mina favoriter. Så blev så klart glad av min Lilla My. Den utkom 2011, så den går inte längre att köpa i vanliga butiker.

6 Comments

  1. Visst är det bra att tradera finns. Kan få tag på saker man vill ha som inte finns i vanliga affärer. Så söt muggen är. Min favorit i mumin har alltid varit lilla my.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: