Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Lördag och trist väder.

Från en oroligt varm vecka där vid midsommar till detta höstväder. Är så besviken, avskyr när det inte är sommar under sommaren. Jag vill kunna gå i klänningar och kjolar, fina plagg och njuta av den korta tid som det är okej att känna sig fin på. Men nej, istället fick vi detta tråkväder. Snälla sommarvärme kom tillbaka!

Vad har jag gjort annars idag? Jag har hämtat lite virke som ska bli bur runt ena balkongen som en granne sålt till mig. Jag har även åkt ut till Kniva, där jag är nu. Jag ska skjutsa Björn till Borlänge runt 18-19 ikväll och sedan måste jag städa. Får se hur det blir med annat. Tror rent spontant att det blir min lördag.

Nu i veckan som kommer ska vi åka till Nora och Örebro under en av dagarna. Om du besökt eller bor i närheten kan du väl kommentera här nedan vad vi inte får missa, samt gärna lite loppisar och second hand att besöka.

2 Comments

  1. Skitväder här med. 15 grader och en himla blåst. Du och jag har exakt samma tankar om hur en ”riktig” sommar ska se ut…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: