Bloggutmaning

Det borde vara straffbart att…

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Barn blir utsatta av andra barn, eller att barn får utföra brott mot vuxna. Idag är det fritt fram att skada andra om du är under femton år. Jag säger inte att straffet borde vara fängelse, men något straff borde ändå finnas. Det är inte okej att samhället godkänner hot och våld bara för att du är yngre än femton.

2 Comments

  1. Håller med dig till fullo och gråter tårar över den 9-åriga flicka som glad var på väg hem från dagis, men som på vägen misshandlades och våldtogs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: