Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Det var ödet som bestämde…

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tror på ödet så tror nog den bestämt mycket i mitt liv. Vägval men även de erfarenheter jag fått uppleva. Ödet bestämde att jag skulle hamna här i Falun, det var helt rätt för mig.

4 Comments

  1. Tror absolut på ödet och att det finns en mening med allt, ibland kan det finnas stunder när det är svårare att förstå men när alla bitar faller på plats så känns det ännumer rätt. Klart det var meningen

  2. Ja det där är spännande… Tror inte fullt ut på ödet, men att något drar oss dit vi ska, och att vi måste lita på vår magkänsla.

  3. Jag tror att ödet bestämmer mycket i ens liv. Även när slumpen gör att man möter folk som man inte skulle träffa annars. Jag tror många jag träffat har ödet beslutat. Sen alla vägval man gjort kanske inte har med ödet men en sak är säker hade jag inte fått komma till behandlingshemmet så hade jag inte träffat många av mina vänner och då hade jag inte varit vid liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.