Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Naglar & fransar

Nya naglar en lördag.

Idag var jag ner till Katrin på Daily life spa, fick mina naglar fixade och jag är supernöjd som alltid. Nu är både mina naglar och fransar redo för en nystart på mitt nya jobb som jag börjar den 1 augusti.

Annars har jag, Skilla och William varit ute hos Björn och lekt med Williams kusiner. Vi åt även grillat sedan på kvällen som var jättegott. Nu väntar sängen, hoppas du haft en fin lördag.

5 Comments

  1. Vad kul med ett nytt jobb , grattis:) och vilka fina naglarna blev ?

    Sorry för sena kommentarer men vart jätte trött o sovit två timmar senaste natten ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa