Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Det var då självaste…

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Fan att folk inte kan bete sig. Då menar jag de som förstör för andra, som slår sönder saker och kostar samhället onödiga pengar på grund av skadegörelse. Här ingår även de som bränner diverse föremål…

3 Comments

  1. Fin mugg med lilla My♥️ Förstår inte att folk vill förstöra för andra här där jag bor slog dom i sänder ett elskåp så vi hade inte internet på två dagar så tråkigt när det blir så

  2. Jag håller med. Och jag kan inte låta bli att undra om dom är så dumma att dom inte inser att det kostar att göra i ordning efter dom och vad det innebär. Går en större del av kassan åt till att städa upp efter vandaler så blir det mindre pengar över till vård, bidrag, vägar osv. Men dom kanske tror att kassan är outtömlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: