Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Vad var det jag sa?!

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det där alla bävar att höra från någon, något vi ogärna vill erkänna känns bra när vi får tänka om andra. Jag erkänner, det är inte så schysst men många gånger när jag haft rätt om något som andra helt tyckt mig vara uppåt väggarna med så har jag glatt känt. ”Vad var det jag sa”!

8 Comments

  1. Hahaha! Mitt svar idag är otäckt likt ditt. De få gånger man säger denna mening sitter den klockrent. Det nöjet är vi väl värda;-)

      1. Hihi, vad kul att han ville va med nu 🙂 tror inte jag sett en enda bild på honom och klart man varit lite nyfiken på hur han ser ut:) hoppas du har en fin helg:)

  2. Den där frasen har jag fått sagt till mig flera gånger då jag inte riktigt tänkt efter innan jag gjort något. Det kan vara en väldigt provocerande fras ibland. Ibland kan det kännas som en elak fras om den används i en elak mening.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.