Jag tillhör dem som är väl medvetna om att vi människor vill underlätta saker i våra liv. Det är ofta det diskuteras kring detta, får man verkligen anlita? Och sedan frågan om ditten och datten. Själv anser jag att om en tjänst erbjuds, och jag behöver den så ska jag självklart nyttja den. Att överlämna arbete åt proffsen sparar både energi och tid för min del. Jag avskyr att lägga extra tid på att stressa och oroa mig, ni som läser här vet ju någonstans hur jag går runt och oroar mig till maximum, så då känner jag verkligen att det här är något jag gärna slipper.

Därför skulle jag helt utan att tveka kunna anlita en cateringfirma om jag skulle ha en större fest. Jag har hittat en firma som håller till bland annat i Västerås, där har ju jag studerat och jag gillar att lyfta fram företag från orter jag aningen bor på eller har en koppling till. Så när det kommer till catering skulle jag inte tveka en minut att anlita ett företag från en stad där jag har en något så när koppling till. Efter fyra år som student på numera Mälardalens Universitet känns det självklart för mig att vilja ge tillbaka till den fina staden.

Så varför känns då catering som något jag skulle kunna använda mig av? Som du nog börjar ana närmar det sig hösten igen, ja jag vet det är inte jättekul men snart är den här. I augusti börjar William tredje året på gymnasiet, det betyder således att han endast har ett läsår kvar i skolan innan han är så pass vuxen att han lämnar det som ändå kan ses som en del av barndomen. Hur som haver han ska ta studenten, och alla vet ju vad det innebär. Mat, fest och allt där till. Det kommer behöva göras mängder eftersom det kommer komma gäster och jag önskar så för William skull att det är strålande solsken på hans student, speciellt då han slutade nian och inte fick någon riktig avslutning med föräldrar och liknande på grund av covid19. Självklart det finns inga garantier, men jag hoppas och det tänker jag fortsätta göra. Jag vill ju att hans dag ska vara perfekt, för så är det ju. Studenten är ju individen som klarar skolans dag, en milstolpe dagen mot frihet och känslan av att nu är jag klar ett steg in i vuxenlivet.

Slipper jag laga mat till den festen är jag glad, så catering skulle jag utan tvivel kunna tänka mig att använda mig av.

Relaterade etiketter:

1 kommentar

  1. Tycker catering är supersmidigt att använda. Är det något man skall välja att be nån annan fokusera på så är det just det. Riktigt bra tips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa