Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Jag hade på känn att…

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag var gravid med William direkt efter befruktningen. Jag kände att något skedde i min kropp, försökte verkligen att intala mig att det var inbillning men visste om det ändå. Så ja, jag hade det på känn.

2 Comments

  1. Ja det är häftigt då man får det på känn direkt sådär och en känsla infinner sig och att det sedan blir så. Jag kan också vara tvärtom att när jag inser att det verkligen är så som jag hoppas så måste jag känna på det några ggr tills jag fattar att det är sant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.