fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Lutfiskens dag, äter du lutfisk?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Inte idag men har smakat hos Björns farmor och tycker det är helt okej.

4 Comments

  1. Ja, jag äter lutfisk med potatis & vit sås 😊. Det har jag sen jag bodde hemma. Min pappa såg till så att vi åt det runt när det är lutfiskens dag i december. Tror jag 😊. Det är bra tycker jag att man iaf smakar. Så man vet vad andra pratar om.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗🌹🍁

  2. Inte visste jag att det är lutfiskens dag just idag. Trodde man bara åt fisken till jul. Älskar lutfisk:-) Ett julbord utan lutfisk är inget julbord för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: