fbpx
Dark Mode Off / On
Hjälpmamma & kursledare

Amningskurs, solsken och städning.

Idag har jag hållit i Amningskurs igen, denna gång blev det tillfälle 3-4 samtidigt och det var jättefint att möta de blivande och även nyblivna föräldrarna. Nu hoppas jag att de har lite redskap inför sin amningsresa.

Annars har jag jobbat hemifrån och imorgon är jag ledig. Utöver det så har jag städat, tvättat och fixat här hemma. Jag ska fortsätta imorgon med att damma och sedan dammsuga, swiffra och bona golven. Jag älskar den där känslan av att lite fixa varje rum för att det ska bli extra städat och härligt hemma.

Just nu lyssnar jag på: Vem förådde Anne Frank på Nextory. Perfekt att ha på när man städar och grejar, men blir självklart berörd.

6 Comments

  1. Tittar runt hemma och önskar att energin ville komma tillbaka så jag får fixat jag med. Måste ta tag i det nu för under kommande vecka ska jag börja vinter/jul fixa hemma tänkte jag. Om inga tomtar kommer upp än så är det väl ok?

  2. Men du, va intressant att du håller i amningskurs tycker jag. Jag har aldrig hört om det förut, hade nog hjälpt mig väldigt mycket när jag blev mamma första gången som sextonåring och inte kunde något. Jag ska städa idag, började under morgonen, ska skura golvet i köket och jag tycker det är som terapi 😀 Haha! Ha en bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: