fbpx
Dark Mode Off / On
Porslin

Muminmugg – Moominvally!

Förra veckan så kunde jag efter ganska stora svårigheter beställa Japanska muminmuggen som jag velat ha i flera år. Den har från början endast varit tänkt att säljas i Japan och de få exemplar som funnits i Sverige, har varit extremt dyra. Men nu har jag min! Är så glad över det! Jag köpte min på Iittala.

15 Comments

  1. wow den muggen hade jag helt missat, läste lite om den nu på nätet. Står att den normalt bara säljs i parken i japan. Så förstår den är lite svår att få tag i , coolt du lyckas få tag i den 😀

  2. Åh, det är ju så roligt när man lyckas få tag på något som man verkligen velat ha under så lång tid!! 🙂 Själv lyckades jag få hem en kristall som jag suktat efter i flera år och det var verkligen lycka när jag fick hem den 😀

  3. Åh, det är ju så roligt när man lyckas få tag på något som man verkligen velat ha under så lång tid!! 🙂 Själv lyckades jag få hem en kristall som jag suktat efter i flera år och det var verkligen lycka när jag fick hem den 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: