Dark Mode Off / On
Reklam

Vinster i julen.

Jag ska inte ljuga, runt jul blir det ett spelsug för min del. Kanske är det på grund av Bingolottos julkalender och sedan tanken på att uppesittarkväll kan vara roligt. Det sista gör jag ibland, fast helt ärligt brukar jag också bli tokig eftersom min upplevelse är att det är mer eller mindre omöjligt att vinna på Bingolotto. Jag vann 100 runt 1993, men det är endaste gången.

Hur som helst finns det ju alltid en liten dröm inom mig att vinna storvinsten. Igår när jag skrapade min julkalender från Bingolotto var det två en miljon och två fem miljoner framskrapade, jag vann inte men tanken slog mig vad jag skulle göra im jag vann.

Jag tänker direkt betala csn, lånet och bilen och ge William en del. Men sen då? Kanske det skulle bli ett köp av lägenhet? Det finns ju en uppsjö av olika former att tävla på som casinon som ej är licensierade i Sverige till lotter. Någonstans känns det ju mer sannolikt att vinna pengar, mot att någon avlägsen okänd släkting skulle skänka sin förmögenhet åt en.

Drömma får man ju göra, och just nu drömmer jag om att vinna lite pengar, inför det nya året 2023.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: