Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Nobeldagen, vilket pris intresserar just dig?

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Min inte så populära åsikt kanske? Men jag är helt ointresserad av Nobelpristagare och vilka som får vad. Helt ärligt har jag ingen koll!

4 Comments

  1. Även jag är tämligen dåligt insatt men känner nog spontant att priset i medicin är viktigt. Sedan är det så klart intressant med priset i litteratur också.

    Önskar en fin lördag!

  2. Helt ärligt så kiollar inte jag heller när nobelpriset delas ut. Jag vet ju vilken dag den delas ut på. Men jag kollar inte. Är inte insatt och inte jätteintresserad. Så du är inte ensam ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: