Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Årets julklapp kommer jag…

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Inte att skapa, får jag det hemstickade plagget blir jag absolut glad. Men det är inget ni ser mig göra.

Dock fick jag veta förra veckan, att det är ganska märkligt att detta röstats fram som årets julklapp, eftersom tanken med årets julklapp är att gynna handeln. Ett hemstickat plagg gynnar ju knappast centrumhandel…

4 Comments

  1. Jeg har mange strikkede gensere som min datter har strikket til meg. Det er de beste plaggene å ha på seg på kalde vinterdager, og seine høst kvelder. Jeg elsker dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.