Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Om årets tv- och radiokalender tycker jag…

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Inte så mycket mer än att det är upp till var och en att titta. Får väl medge att jag varken hört eller sett årets.

14 Comments

  1. Jag har sett alla avsnitt och tycker den är väldigt bra och spännande. Ärligt talat så förstår jag inte kritiken men allt är naturligtvis en smaksak. Många som är kritiska är vuxna som gärna skulle se något som Teskedsgumman i stället. Dock är jag helt övertygad om att den inte skulle tilltala dagens barn. Det har hänt mycket på TV-fronten under 55 år…

    1. Aha är det många som inte gillar den alltså? Tycker i och för sig att det alltid är så. Grejen är väl den att jag tror att som med skolan vill folk att allt ska vara som det var när de var barn. Tror absolut som dig, Teskedsgumman skulle dagens barn inte alls förstå.

  2. Jag tittar på SVT:s julkalender (det gör jag varje år nästan oavsett hur bra eller dålig jag tycker den är haha, av ren tradition). Tycker årets är bra men alldeles för otäck för många barn!

  3. Inte ens när jag själv var småbarnsförälder tittade jag på julkalendern särskilt ofta, men nu när jag har barnbarn har det blivit oftare. Såg de flesta avsnitten av Knyckertz förra året – och årets? Ja, den är faktiskt riktigt bra. Kanske inget för de allra minsta, men för de lite äldre är den genomarbeta, påkostad och lite spännande.

  4. Det var verkligen längesen jag såg julkalendern som går på tv nu innan jul. Det har liksom fallit bort ju äldre jag blivit. Men jag håller med det är upp till var och en 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.