Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Vackra tårtor för 2023.

Just runt jul, är det kanske inte så att tårtor är det som cirkulerar mest i mitt liv. Men efter nyår så kommer det flertalet av födelsedagar för människor i min närhet inklusive mig själv. Jag fyller år i februari, och något som är givet för mig är tårta att bjuda på. Dessutom tycker jag att tårtor är rena konstverken och det är så spännande att titta på hur någon helt från sin egen förmåga kan skapa sådana vackra saker.

Idag kan du få nästan vad som helst på dina tårtor. Det är allt ifrån fototårta på dig eller ditt barn, till barnens favoriter. Tänkt dig Babblarna eller som min favorit Disney. Hade jag varit barn hade jag nog varit allra gladast över en Disneytårta. Jag älskar eller gör nog faktiskt helt ärligt fortfarande Skönheten och Odjuret som barn. För mig hade det varit en dröm med en sådan tårta som barn, och sedan när man tittar på sakerna som finns idag känner jag så ofta att även jag skulle vilja lära mig att göra tårtor och tårtdekorationer. Tänk ändå att göra sådant, och sedan låta andras barn få så där extremt fina tårtor?

Jag har genom hela mitt liv haft barnasinnet i behåll, det medför att lekfulla saker alltid får mig extra intresserad och att jag vill prova saker som känns roliga ur ett barnperspektiv. Som att göra en Unicorntårta, eller varför inte köpa hem Disneyprinsessor till tårtan eller annat. Jag är ganska saker på att bygga olika tårtor med fotomotiv skulle få mig att vilja prova och att verkligen lägga ner tid på att göra dessa.

Det är många jag känner som lägger tid på sina egna tårtor men själv har jag aldrig provat. Ibland tänker jag att det skulle ge mig så mycket mer att verkligen lägga ner tid på att prova. Vem vet detta kanske skulle kunna bli min nya hobby där jag kunde förverkliga olika drömmar och kanske äntligen hitta det där lugnet många andra tycks leva med. Så det är just nu vad jag funderar på att börja med inför 2023, skapande. Där kanske tårtor skulle vara extra kul att hålla på mig och utveckla som en hobby för min del. Det blir något annat att fokusera på, och min erfarenhet är att de flesta gillar att äta bakverk då och då.

Är du duktig på att baka? Har du testat fototårtor? Berätta gärna det skulle vara roligt att veta.

2 Comments

  1. Det är så kul med fina tårtor, men saknar den konstnärliga ådran tyvärr. Hade gärna gjort det annars. Har massa grejer, men har inte kommit så långt. Tycker det är roligt också. sista tårtan jag gjorde var en Barbie tårta till barnbarnets kalas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d