Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Årets julklapp från William, Björn och Skilla.

Jag fick denna fina hylla från IKEA som heter Vittsjö. För ett tag sedan så, såg jag nämligen att den skulle vara perfekt att ha inne på toaletten på nedervåningen. Just nu ser den ju ganska kal ut, men den kommer fyllas på med lite ljuslykta och sedan kommer den fyllas med saker som finns på toaletten. Är så glad över hyllan!

23 Comments

    1. Verkligen super fin ! Önskade att jag också kunde ha en hylla i mitt badrum, behöver det verkligen. Men vi har Sveriges minsta badrum ?.

  1. Vilken fin hylla du fick! Jag skulle också vilja ha en sån till toaletten, men lite lägre så att den går in på höjden (trappan utgör en del av taket). Den är både snygg och praktisk.

  2. Hyllan är hur fin som helst. Spontant tänkte jag på att du kan fylla hyllan med ett antal produkter du fick i dina julkalendrar.

  3. Mycket fin hylla ?. Passar väldigt bra där du placerade den ?. Perfekt att ha toa saker på den ??.
    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

  4. Så himla snyggt det blev! Tycker det är så fint med en hylla i badrummet. Ser stilrent ut på något sätt 😀 ! Önskade att jag också kunde ha en hylla, men har svergies minsta badrum ?

  5. Så snygg den är. Den passar verkligen där du ställt den. Ibland hittar man möbler som man direkt ser att den skulle passa på en plats i ens bostad. Fint att du kunde få den i julklapp också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: