Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 15: Antingen eller.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. En röra under sängen eller i garderoben?
 2. Bo i varmt klimat eller ett med alla årstider?
 3. Vinna på lotto eller få ditt drömjobb?
 4. Böcker eller tidningar?
 5. Vara ärlig eller tänka på den andres känslor?

En röra under sängen eller i garderoben?
Får bli garderoben då jag inte har någonting någonsin under sängen.

Bo i varmt klimat eller ett med alla årstider?
Bo varmt året runt! Om man mot förmodan skulle vilja besöka kylan kunde man ju åka till det kalla klimatet och hälsa på.

Vinna på lotto eller få ditt drömjobb?
Är ny på jobbet, och det känns bra efter fyra dagar. Men vinna på lotto skulle ju vara rejält kul!

Böcker eller tidningar?
Böcker, men blir lästa alldeles för sällan.

Vara ärlig eller tänka på den andres känslor?
Tänker alldeles för mycket på andra människor känslor, och har börjat bli ännu mer ärlig än förr. Detta då jag känner att jag INTE ska stänga inne mig själv, för att vara en people pleaser.

5 Comments

 1. Man ska nog inte hålla inne saker, för man ska vara ärlig med sina känslor men man behöver ju inte vara elak. Tänker att msn till viss del går bita sig lite i tungan om det är något oviktigt. Men är det viktigt så ska man vara ärlig, annars blir det nästan aldrig bra. Ha en fin kväll!

 2. Dessa svar hade kunnat vara mina, nästan ordagrant! Å ettan till trean är faktiskt det:-)
  Sedan har jag ju tänkt på lottovinsten. Det gäller ju att spela lotto för att kunna vinna. Och det gör jag då inte;-)

 3. Jag håller med dig hellre ett varmt klimat, jag fryser så lätt och hellre värme än kyla. Jag längtar alltid till värmen när det är vinter i sverige. ????

 4. nej, inga kläder under sängen i allt dammet. vill nog ha fyra årstider men slipper gärna kyla och snö. jag tycker att en måste tänka sig för innan en säger sanningar. . jag har lärt mig det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.