Dark Mode Off / On
Lizzla vår mellanpudel

Lizzla och hennes kullbrorsa Ior.

Igår åkte jag och Lizzla för att hälsa på hennes kullbrorsa Ior som också bor här i stan. Det var verkligen jättekul! Som de lekte tillsammans. Var så fint att se, och kul att lära känna de fina paret som har Lizzlas bror. På söndag ska vi gå på valpkurs tillsammans också, så dessa två får verkligen chansen att umgås. Jättekul verkligen!

Man har ju ingen aning om de känner igen varandra. Men samtidigt verkade det som den saken, de verkligen kastade sig över varandra direkt. Så himla sött och roligt!

7 Comments

  1. Så mysigt att se djuren (höll på att skriva barnen) leka. Så mycket glädje i det. Kul att ni människor också kom överens.

  2. Vad skoj att Lizzla fick träffa sin bror. Jag tror att de kände igen varandra, särskilt eftersom de började leka direkt. Vad trevligt det låter med valpkurs tillsammans, hoppas att den blir riktigt bra för både dig som ägare och för Lizzla.

  3. Valpar glömmer snabbt bort släktskapet av den anledning att dofterna förändras när de flyttar till ett nytt hem. Mammans doft däremot brukar vara den samma. Sedan är det ändå så härligt att se dem busa och leka med varandra!
    Så roligt med valpkurs!

  4. Så kul att kunna åka och besöka lizzlas bror. Förstår att de lekte mycket tillsammans. Jag tror de kände igen varandra men inte på utseendet utan kände igen varandras lukt. Så kul att ni ska gå valpkurs tillsammans.

  5. Vad kul att ni ska ska gå på valpkurs. Det är väldigt bra att man går det. Jag och chloey gick 1 gång men vi hade nog behövt gå några mera.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: