Dark Mode Off / On
My little pony

My little pony – Cotton

Vann den fina G1:a på Tradera. Hon ser nästan ny ut. Blev så klart riktigt glad över henne! Jättefin verkligen!

9 Comments

  1. Grattis att du vann den fina my litel ponny ????????????. Hoppas att det är bra med dig ????.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

  2. Så fin den är. Förstår att du blev glad när du vann denna på tradera. Det är bra att tradera finns då man kan hitta saker som man inte kan hitta i en vanlig affär, Jag själv har bland annat köpt biobiljetter på tradera.

  3. Men vilken fin vinst, förstår att du blir glad. Vilken ljuvlig samling du måste ha nu. Kul när man hittar något att samla på som betyder något speciellt – och vi som kommer ihåg hur livligt fina de var

  4. Grattis till vinsten ???? Jag har några ponnysar här hemma om du vill köpa privat ???? Har dubbletter av de nämligen ;P Råkade bli så bara, det är väl när man inte har stenkoll på allt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: