Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Sommarlov, solen lyser skönt! Berätta om din barndoms sommarlov.

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Sommarlovet i Orsa började alltid i Orsakyrka eftersom jag bodde i centrum i byn och därav gick på Kyrkbyskolan. Vi tågade med folkmusik och orsaspelmän i fronten till kyrkan, sedan gick vi tillbaka till skolan. Sa hej då till läraren och så började det vad jag upplever som långa sommarlov med sol och värme. Skrubbsår och barfota svarta fötter! Men sådan enorm lycka! Sommaren som aldrig tog slut, kändes det alltid som.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: