Dark Mode Off / On
Tonårsbarn

Dagen William tog studenten.

Igår var det dags! William sprang ut med glädje från skolan och tog studenten. Dagen han ropade, skrattade och sjöng. Att se sitt lilla barn på två hela meter springa ut i vuxenlivet fick mig att gråta! Så oerhört vackert! Älskade barn som jag älskar dig!

Det var också fint att se hans vänner som han gått med från förskoleklass ha samma glädje, och hans tremänning Lucas. Även de nya vänner han lärt känna på gymnasiet. Alltså man blir så varm inombords!

Jag körde William i caben till Kniva efteråt och sedan åt vi jättegod mat, William öppnade sina jättefina presenter. Jag tänkte visa upp allt imorgon!

Två av mina tre syskon var på plats, och min systers sambo var med också. Sedan var Björns familj och släkt där och firade. William fick presenter från: sin mormor och morfar en jättefin Lomantavla och manschettknappar med dalavapnet i silver. Från mig och Björn, farmor, farfar & hans fru fick han en klocka, från sin ena farbror och frå fick han porslin, från sin andra farbror bestick och från sin gammelfarmor en gryta i gjutjärn. Av mina syskon med respektive så fick William en stor korg med olika godsaker i. Sen är jag osäker på vem han fick vad från men böcker och spel samt massor av studentnallar så klart.

Jag är så stolt över dig William som klarat natur på gymnasiet!

12 Comments

  1. Stort grattis till William. En stor dag, och något att minnas under lång tid. För oss dröjer det länge innan det blir någon student. Tjejerna börjar förskoleklass nu så 13 år minst ????

  2. Stort, stort GRATTIS till William! Och sååååå många fina presenter han fick. Många av presenterna han fick minns jag att jag fick också, speciellt ”nyttiga” sådana som porslin och bestick. Trodde att det bara var tjejer som fick sådana presenter, men kul att även killar får dom…

  3. Grattis till William! Vilken härlig och glad dag det blev, precis som det ska vara.
    Så många fina presenter dessutom. Ni har en vuxen son nu!

  4. Så häftigt det måste ha varit att se sin son ta studenten. Minns själv när jag tog studenten hur glad man var. Så roliga presenter han fick. Jag minns att jag fick bland annat ett starter kit från ikea med tallrikar mm. Jag tänkte fråga vem har han fått sin längd ifrån? Då jag har fått uppfattningen att du inte är så lång,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: