Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Vi hade i alla fall tur med vädret…

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Fram tills denna helg. Nu spås det regnväder. Så deprimerande! Absolut att naturen behöver regn, men varför finns det ingen balans istället? Där värme och regn för lite hand i hand istället för antingen eller. Hoppas verkligen det vänder med vädret snabbt, för min semester börjar på torsdag och då vill jag verkligen ha VÄRME!

4 Comments

  1. Där håller jag absolut med dej, nu efter midsommar är det många som börjar sin semester, det känns nästan uppgjort att det skulle bli kallare, så tråkigt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: