Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Den bästa sommaren, när var din bästa sommar?

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Min bästa sommar det har varit så många att jag inte kan välja. Alla somrar med sol och bad och fina minnen. Alla barndomssomrar, med jordgubbar och massor av fina minnen.

2 Comments

  1. Min bästa sommar var helt klart sommaren 1994, då Sverige tog brons i fotbolls-VM, och jag var på plats i Los Angeles. Såg även finalen i 42 graders värme. Oförglömligt:-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: