Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Änglar finns dem?

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Jag tror på änglar och är ganska säker på att jag haft kontakt med en del genom livet. Jag var med i radioprogrammet Karlavagnen i veckan och pratade om saker jag inte kan förklara. Har inte lyssnat själv, men vill du höra min röst? Ja då kan du klicka här.

11 Comments

  1. Skulle jag skriva ner alla möten, andra händelser eller samtal med djur jag varit med om, skulle det bli en ganska tjock bok!

  2. Okej. Intressant & spännande. Jag tror jag hade en skyddsängel när jag blev sjuk i cancer & blev påkörd. Någon som vaka över mig & såg till att det gick bra. Förhoppningsvis någon släkting.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

  3. Va det den andra rösten efter Alexandra som var din röst? Kul och intressant ämne. Tror inte jag haft änglavakt vakt men sett andra saker.

  4. Jag tror också att änglar finns. Att de som lämnat jord livet finns med oss och kan vaka över oss. Jag hade någon ängel som vakade över mig när jag tog min största överdos och svävade mellan liv och död.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: