Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Änglagård, en dag på landet.

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Jag antar att Kniva borde räknas till landet. En dag där brukar betyda utomhusaktiviteter med Lizzla och Björn. Många gånger med bus och lek, nu sommartid är det helt ljuvligt. Närheten till naturen gillar jag.

3 Comments

  1. Just landet-känslan är något jag söker efter när jag söker efter boende, eller ja det boendet som ska bli tillsammans med min nuvarande särbo.. ???? Behöver lite space då han har tre barn och jag fyra barn sedan tidigare.. Men ändå vill vi ha närheten till staden.

  2. Jag tycker också väldigt mycket om närhet till naturen, så fint att vara ute ihop med djuren också ???? Föredrar helt klart landet framför stan och speciellt som du säger under sommaren är det underbart ???? Bott lite mer i betong nu & bara längtar efter att flytta närmare naturen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa